Sunt Zvonuri Ca „No Time To Die” Nu Se Va Mai Lansa In Cinema.

Companiile De Streaming S-ar Afla Intr-un Razboi De Licitatie Pentru Cel Mai Nou Film „James Bond”.

Un alt blockbuster uriaș ar putea sări peste cinematografele din SUA în favoarea unui debut în streaming. No Time to Die, cea mai recentă intrare în franciza James Bond, trebuia inițial să ajungă în cinematografe anul acesta. Mai întâi în aprilie, apoi în noiembrie, înainte ca MGM să întârzie lansarea până în 2021. Acum, pe măsură ce apare incertitudinea la box-office, se zvonește că mai multe servicii de streaming majore se află într-un război de licitație pentru drepturile la finalul foarte așteptat al lui Daniel Craig a fugit ca 007.

Înainte de a ne arunca cu piciorul, trebuie să avertizăm că acest lucru ar trebui pur și simplu considerat ca un zvon deocamdată până la confirmarea ulterioară. Acestea fiind spuse, un nou raport susține că Netflix și Apple TV + sunt în combinație pentru a asigura drepturile de streaming la No Time to Die. Nu s-a furnizat nicio cifră, dar se spune că oferă „sume monstruoase de bani”. MGM, în plus, este presat să ia în considerare o redare în flux, deoarece cinematografele se confruntă cu un viitor incert în SUA, iar 2021 nu oferă nicio garanție că lucrurile se vor îmbunătăți suficient pentru a justifica o lansare mare. Warner Bros. chiar a declarat recent că nu sunt mulțumiți de rezultatul financiar pentru Tenet.

Netflix și Apple au ambele buzunare adânci, dar întrebarea este, sunt ele suficient de adânci pentru a face MGM să ia în considerare renunțarea la dolari la box office pentru No Time to Die? Probabil, acesta ar fi un acord intern. Având în vedere acest lucru, să facem câteva calcule rapide. Skyfall este cel mai de succes film James Bond până în prezent. A câștigat 1,1 miliarde de dolari la box-office-ul global, din care 304 milioane dolari au fost câștigate pe plan intern. Studioul ia acasă doar jumătate din acești bani, ca să nu mai vorbim de ce au cheltuit pentru marketing. Deci, dacă MGM ar mai putea lansa filmul în cinematografele de peste mări și ar putea lua acasă undeva în vecinătatea a 200 de milioane de dolari dintr-un serviciu de streaming, ar putea fi suficient pentru ca afacerea să merite.

Ceea ce știm cu siguranță este că box-office-ul este destul de mult în sprijinul vieții chiar acum. Majoritatea filmelor importante au renunțat la 2020 în speranța că 2021 va oferi pășuni verzi. Acest lucru a lăsat cinematografele cu puțin mod de a obține carne pe scaune. AMC a avertizat că sunt în pericol grav de faliment. Între timp, Cineworld, care operează Regal în SUA, și-a închis din nou toate teatrele la nesfârșit. Lucrurile nu arată bine. În același timp, Disney și-a reorganizat întreaga activitate media pentru a acorda prioritate streamingului, în special Disney +.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share