Johnny Depp demisionează din filmele Fantastic Beasts

Johnny Depp nu va mai înfățișa vrăjitorul întunecat Gellert Grindelwald în franciza filmului Fantastic Beasts de la Warner Bros. Actorul a anunțat schimbarea pe Instagram, spunând că Warner Bros. i-a cerut să demisioneze din rol.

„Am respectat și am fost de acord cu această cerere”, a scris el. „Hotărârea mea rămâne puternică și intenționez să dovedesc că acuzațiile împotriva mea sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite de acest moment în timp. ”

Depp a pierdut recent un proces de defăimare împotriva tabloidului britanic The Sun pentru calomnie. El a dat în judecată publicația pentru că l-a numit „bătător de soție”, dar judecătorul din caz a spus că Soarele a dovedit că ceea ce conține articolul este „substanțial adevărat”.

 

Distribuția în filme a lui Depp a fost controversată din 2016, când actorul a fost abuzat de fosta sa soție Amber Heard, precum și implicat într-un comportament abraziv și inadecvat pe platou. În 2017, autorul Harry Potter J.K. Rowling a apărat includerea lui Depp în franciză, la fel ca regizorul David Yates.

Eliminarea lui Depp are loc la doar câteva luni de la ultimul scandal al Wizarding World. În iunie, Rowling a trimis un tweet în opoziție cu o opinie care folosea expresia „oameni care au menstruația”, coborând puternic pe poziția ei de excludere pe social media. Mulți foști membri ai distribuției Harry Potter, inclusiv Daniel Radcliffe însuși, s-au pronunțat împotriva poziției lui Rowling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share