Impactul masturbării asupra relațiilor romantice

Masturbarea oferă cele mai sănătoase și mai reușite dintre relațiile romantice. Beneficiile sunt clare, concise și, cel mai important, sunt dovedite științific!

Luați, de exemplu, rezultatele acestui studiu, care arată că „masturbatorii au avut în mod semnificativ mai multe orgasmuri, o dorință sexuală mai mare, o stimă de sine mai mare și o satisfacție maritală și sexuală mai mare și au necesitat mai puțin timp până la excitare sexuală” versus non-masturbatori într-o relație conjugală.

Așa că este timpul ca orice stigmat din jurul subiectului să fie spălat. Pentru că nu, masturbarea nu este deloc un mijloc de „înlocuire” sau „nemulțumire” ca cuplu și este, în schimb, o formă de neînlocuit de iubire de sine.

Masturbarea vă permite să vă învățați, un aspect esențial al confortului în cele mai intime momente, iar actul de a face acest lucru vă va ajuta să cunoașteți exact idiosincrasiile sexuale care vă plac cel mai mult și care vă plac cel mai mult.

Intimitatea de sine poate fi mulțumită pentru îmbunătățirea dispoziției generale a indivizilor, astfel încât toți cei din relație să fie mai fericiți și mai puțin stresați, iar efectele pozitive ale impactului masturbării asupra relațiilor romantice se extind atât în ​​viețile tale sexuale, cât și în bunăstare generală!

Cu toate acestea, atunci când se află într-o relație, masturbarea trebuie acționată printr-o conversație deschisă și într-un mod sănătos, astfel încât numai cele mai bune să fie aduse de acest act special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share